24 mar 2012

ALL Y PEBRE

El All i Pebre es un plato típico de Valencia, especialmente de las zonas cercanas a la Albufera, donde abunda el principal ingrediente: las anguilas
Si la Paella es el primer plato, el All i Pebre es el segundo plato autóctono. Es uno de los platos más conocidos, y su nombre viene de los ingredientes con los que se elabora; el ajo y las anguilas.


Sus ingredientes son las anguilas frescas, ajo, pimentón, guindillas, aceite, un poco de agua, sal y patatas.
Es un guiso propio de El Palmar, situado en La Albufera de Valencia, donde existe una gran tradición por este plato y donde se lleva a cabo la cría de anguilas.

All i Pebre

All i Pebre is a typical dish of Valencia, especially the areas near the Albufera, where the main ingredient is abundant: eels

If the Paella is the first course, the All i Pebre native is the second course. It is one of the most famous dishes, and its name comes from the ingredients it is made, the garlic and eels.


Its ingredients are fresh eels, garlic, paprika, chilli, oil, some water, salt and potatoes.
It is a dish typical of El Palmar, located in La Albufera of Valencia, where a great tradition for this dish and which holds the eel.

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